ES NOTICIA

Actualidad Araújo Smart Dental col·labora amb la consultoria CEDEC amb...

Araújo Smart Dental col·labora amb la consultoria CEDEC amb l’objectiu de reforçar el seu posicionament

-

Les seves dues clíniques compten amb un equip mèdic altament especialitzat per a oferir els tractaments dentals més innovadors, amb una assistència personalitzada, gabinets tecnològicament molt avançats i sales de proves diagnòstiques perfectament equipades amb els sistemes d’última generació més innovadors.

La seva elevada professionalitat i la constant formació del seu equip humà i tècnic, avalen la trajectòria de l’empresa, on l’atenció al pacient, la cura dels detalls en cada tractament i la recerca fan d’Araújo Smart Dental tot un referent en el seu sector.

L’empresa ofereix tot tipus de serveis odontològics adaptats a les necessitats de cada pacient, des d’ortodòncia, pròtesis fixes, cirurgia oral, endodòncia fins a higiene o estètica dental entre altres, amb una àrea infantil per a convertir la visita dels més petits en una experiència el més agradable possible. A més, i gràcies als seus equips de radiodiagnòstic, escàners intraorals o microscopis d’última generació, les seves clíniques ofereixen consultes mèdiques enfocades a prevenir i mitigar malalties bucodentals.

Araújo Smart Dental, S.L.P. porta col·laborant des de l’any 2019 amb la consultoria estratègica d’empreses CEDEC en la millora de la seva gestió empresarial, desenvolupant projectes en l’àmbit operatiu, financer i estratègic. En l’actualitat, l’empresa afronta el seu futur amb totals garanties d’èxit, consolidant fermament les inversions realitzades fins avui.

CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients amb l’objectiu d’afermar els seus resultats empresarials i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

Gràcies a la seva contrastada metodologia, CEDEC treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva, en empreses de qualsevol grandària, una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Últimas noticias

Avance Comunicación gana la cuenta de Blablablapp

Avance Comunicación, agencia de servicios de marketing y comunicación, ha ganado la cuenta de Blablablapp, aplicación móvil para la...

¿Dónde encontrar servicios de reparación de máquina de coser?, por Confemac

Contar con expertos en reparación de máquinas de coser centrados en dejar como nuevas estas herramientas como los profesionales...

El Dr. José María Ponce explica “Cómo crear tu propia marca de alineadores” en la conferencia del 26 aniversario de la AESOR

Sonreír es un simple gesto que las personas hacen, un gesto gracias al cual se liberan una gran cantidad...

La innovación tecnológica de la empresa Hallon también llega a sus clientes mediante mensajería móvil

Hallon Live News es un ejemplo perfecto de esta nueva capacidad. Se adapta a cualquier tipo de mensajería móvil...

Terapia de pareja en el centro Psicopartner

Los problemas de pareja a nivel sexual son situaciones poco frecuentes para algunas personas. Sin embargo, existen ciertos casos...

Allianz Partners colabora con la Asociación Española Contra el Cáncer por la detección precoz

En este 2021 se estima que casi 34.000 personas sufran cáncer de mama, una cifra que no se traduce...

No te lo pierdas

Avance Comunicación gana la cuenta de Blablablapp

Avance Comunicación, agencia de servicios de marketing y comunicación,...

¿Dónde encontrar servicios de reparación de máquina de coser?, por Confemac

Contar con expertos en reparación de máquinas de coser...

También te puede gustarRELACIONADO
Recomendado para ti